taastrup.findbolig-koebenhavn.dk: Søg bolig i Taastrup

Søg bolig i Taastrup

Find din bolig i Taastrup lige her!

Vi har netop oprette dette site, for at oplyse den boligsøgende i Taastrup om dens muligheder! Som du kan se, fremgår en masse forskellige bydele - klikker du på dem, får du indsigt i byernes attraktive veje, seværdigheder og kulturhistorie. Har du læst nok, kan du hurtigt få sat skub i processen ved at klikke på de links som også ses på venstre side. Herfra kan du få en indsigt i markedets status på boliger til salg og udlejning Taastrup. God fornøjelse!

Andelsboligsalg: Penge under bordet

Efterspørgslen efter andelsboliger i Storkøbenhavn er ufattelig høj, og det gør at mange kan komme udenom mæglere, når de skal sælge deres andelsbolig. Det gør dog også, at mange oplever at blive snydt i købsprocessen, når en sælger pludseligt bliver tilbudt penge under bordet af en interreseret køber - og på den måde står til at tjene endnu mere på handlen. Læs med her.

København: Prisen for forældrekøb er ”lav”

Det er ingen hemmelighed, at kvadratmeterprisen er ekstrem høj, hvis man vil købe en lejlighed i København. De seneste år er prisen steget eksplosivt på boliger i København, men denne negative effekt har ikke smittet af på forældrekøbene. Dette skyldes at renten stadig er lav, hvilket er med til at holde den månedlige udgift nede efter købet af en lejlighed eller andelsbolig. Læs hele artiklen her.

361 ungdomsboliger på vej til Valby

Der har længe været brug for ungdomsboliger i hovedstadsområdet, og som følge af denne efterspørgsel er endnu et projekt nu sat i gang. På Poppelstykket i Valby, er det nu planlagt, at bygge en seksetagers bygning. I alt består projektet af 15.500 kvadratmeter nybyggeri, hvor de 12.900 kvadratmeter kommer til at bestå af boliger. I alt kommer der til at blive bygget 361 ungdomsboliger. Boligerne vil bestå af et til to værelser og tilhørende fællesområder, bestående af fælles opholdsrum, altaner og tagterrasser. Udover ungdomsboliger i de øverste fem etager, vil bygningen også huse erhvervslejemål på stueetagen og parkeringskælder nederst. Ungdomsboligerne er planlagt til at stå indflytningsklar i sommeren 2020. Læs hele artiklen her.

København kan se frem til 660 miljørigtige lejligheder

Der er tale om to beboelsesejendomme i hovedstadsområdet. Projektet omfatter i alt seks bygninger, hvilket til sammen er 660 lejligheder, der skal ombygges. Målet er at lave dem om til ”næsten 0-energi-lejligheder”, hvilket er en del af en omfattende plan om at nå EU’s klimamål. Hovedfirmaet bag det danske projekt har tidligere investeret i såkaldte ”nearly-zero-energy-buildings” eller ”NZEB”-projekter i andre europæiske lande, men det er første gang et sådant projekt opstartes på dansk grund. De færdige boliger kommer til at bruge markant mindre energi end målsætningen for Danmark. Læs hele artiklen her

150 nye boliger på vej i Albertslund

24.000 kvadratmeter syd for Coops hovedkvarter er blevet udstykket til et boligprojekt på ca. 150 boliger. Det er ejendomsudvikleren Casa Nord, der står for byggeriet, som vil begynde primo 2019. Det bliver til i alt 14.300 kvadratmeter ejendomme fordelt på ca. 6300 kvm rækkehuse og ca. 8000 kvm lejligheder. Læs mere her

København skyder i vejret

Lige nu er der tendenser til, at højhuse på stribe skyder op i det Københavnske landskab. På Nørrebro bygges der et 100 meter højt tårn til studieboliger og i Carlsberg Byen ender det højeste punkt ud med at blive i 120 meters højde. Arkitekten Bjarke Ingles har lavet et forslag om at opføre to nye højhuse ved navn 'H.C. Andersen Adventure Tower' på Bryggen. Dette vil hvis det blev gennemført være Nordens højeste hus, men inden det overhoved er færdigforhandlet, er der kommet et nyt forslag på bordet.  'Great Northern' hedder det og vil, hvis det bliver godtaget af politikerne, bestå af to tårne på henholdsvis 190 og 330 meter. Udseendet er inspireret af et tomastet sejlskib og skal udover metrostation, parkering, indkøbscenter og kontorer også indeholde boliger. Debatten om højhuse i København har længe skilt vandene, men noget kunne godt tyde på, at den københavnske tankegang er blevet mindre højhusforskrækket. Læs mere og se tegningerne af huset her.

Altaner er den lige vej til boligsalg i Storkøbenhavn

Altaner bliver mere og mere attraktive, og i følge Home er det et must for de fleste købere. En af årsagerne til den store efterspørgsel efter altan er, at langt flere dropper forstadsdrømmen og bliver boende i byen. Det er særligt unge par med børn og ældre andengangskøbere, der opprioriterer uderummet i storbyen. Førstegangskøbere fokuserer generelt mere på prisen, og hvad der befinder sig ide for lejlighedens vægge. En anden faktor er luften, der er blevet generelt renere i hovedstaden. Interessen slår særligt igennem ved et boligsalg. Så står du og vil sælge din københavnerlejlighed, vil en altan muligvis føre til et mindre afslag og en højere kvadratmeterpris. Se hele artilken på cityavisen.dk.

Boligfrøene er spredte på det gamle grønttorv

Har du været i nærheden af de gamle grønttorv for nylig? Allerede nu blomstrer lejligheder op på det gamle grønttorv i det sydlige Valby. Byggeriet startede sidste sommer, men der går ikke længe, før de første lejligheder står klar. Byggeriet fortsætter løbende, men de første lejere ankommer allerede med flyttekasserne om et par måneder. Visionen bag byggeriet er at skabe en grøn og levende bydel med en ganske særlig sjæl og karakter. Rammerne bliver dannet med elementer fra de gamle torvehaller og fællesområder med alt fra beachvolleybaner til legepladser. Der bygges både almene boliger, lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i den nye grønne bydel. Læse hele artiklen på business.dk eller gå direkte til grønttorvets side.

I Valby bliver boligerne solgt på rekordtid

En ny opgørelse over lejligheders liggetider i diverse byer, viser at Valby har den korteste liggetid, som er på blot 61 dage! Liggetiden i Valby er faldet gevaldigt siden 2012. Tilbage i 2012 havde boligerne i Valby nemlig en liggetid på 162 dage. Generalt set er der sket et fald i liggetiden for boliger, som er placeret i københavnsområdet. Men i indre Kbh er ventetiden en del højere, hvilket kan være et tegn på at priserne her nu er pumpet så højt op, at det er de færreste der kan følge med længere. Læs hele artiklen her

Ejendomsvurderingerne vil stige i hovedstadsområdet

Der er ved at blive oprettet et nyt system for ejendomsvurderinger. Dette nye system kan have indflydelse på, hvor meget skat der skal betales af en bolig. Ifølge eksperter kan det forventes at ejendomsvurderingerne i hovedstadsområdet vil være højere end før. Ligeledes mener de at vurderingerne for provinsen vil være lavere.   Du kan læse hele artiklen her